SEAT Ibiza
Sporty og praktisk bybil

SEAT Ibiza er en tøff, liten bybil - som byr på overraskende god plass. Vi tilbyr SEAT Ibiza med bensinmotor, 115 HK og DSG automatgir som standard. 

Vi har stengt for nye fabrikksbestillinger av SEAT Ibiza, men ta gjerne kontakt med vårt showroom på e-post: [email protected], så hjelper de deg videre. 

Sikkerhet- og førerassistentsystemer

Dekktrykkontroll

En egen dekktrykksmonitor i multifunksjonsdisplayet på dashbordet informerer føreren om det aktuelle dekktrykket før og under kjøreturen. Det betyr at du hele tiden har kontroll, og dersom dekktrykket er for lavt eller faller brått, vil du bli advart ved hjelp av lyd- og/eller lyssignaler.

Tretthetsvarsler

Av og til kan det være svært lurt å ta en pust i bakken og en liten hvil underveis på en kjøretur. Med denne funksjonen varsler bilen deg automatisk hvis det er behov for at du tar en pause fra kjøringen. Dersom bilen registrerer unormal styringsrespons, varsler den deg ved et lydsignal og ved et varsel i displayet.

ESP

Det elektroniske stabiliseringsprogrammet (antiskrens) registrerer kritiske kjøresituasjoner og reduserer farten dersom bilen mister veigrepet. Bilen bremser ned og multikollisjonsbremsen forhindrer at føreren mister kontroll over bilen.

Kollisjonsputer

SEAT Ibiza er utstyrt med smarte kollisjonsputer som utløses på best mulig måte i hver situasjon. Både sjåfør og passasjer er beskyttet både av front- og sidekollisjonsputer.

Bakkestarthjelp

Du trenger ikke lenger være redd for at bilen skal trille bakover ved en bakkestart. Bakkestartkontrollen gjør bakkestarter lekende lett! Som en underfunksjon av ESP, registrerer og lagrer bakkestartkontrollen bremsetrykket, holder bilen stasjonært i skråningen og gjør det mulig å kjøre videre oppover uten bruk av håndbremsen.

Ryggekamer

Det er greit å ha en hjelpende hånd når du skal rygge. Med ryggekameraet får du et bilde på dashboardet som viser hvilken vei du bør styre bilen. Når rattet er i riktig posisjon er det bare å styre din SEAT Ibiza inn på riktig plass. Sikkert, komfortabelt og enkelt.