Elbil- helt elektrisk

Den elektriske drivlinjen blir enda mer interessant når den lades med egenskaper fra Barcelona.  Det viser SEATs to første elbilmodeller på hver sin måte.

Effektive og urbane elbiler

Mii electric og el-Born; SEAT begynner sin elektriske reise med to attraktive modeller. Førstnevnte blir en urban og leken elbil, effektiv både når det kommer til kostnader og elektrisk rekkevidde. Mii electric ruller på norske veier fra nyåret 2020, med en rekkevidde på inntil 260 kilometer etter den nye og mer realistiske WLTP-standarden.

Elbilen passer for alle livsfaser

Reserver din effektive elbil 

SEAT Mii electric: Effektiv mobilitet med god rekkevidde

Reservér din plass for bestilling av Mii electric – Det sikrer deg tidligst mulig utlevering – og en elektrisk kickscooter med på bilkjøpet om du er blant de 200 første kundene. Den gir deg ytterligere 25 kilometer rekkevidde, helt i tråd med vår tilnærming til et mobilitetsbegrep som handler om mer enn bare bilen din.

SEAT Mii electric legger til rette for enkel, effektiv og morsom mobilitet med en pris som gjør at nye elbiler blir tilgjengelig for enda flere. Vi gleder oss til å kunne fortelle deg mer om prisen, og enn så lenge nøyer vi oss med å si følgende: En plass på reservasjonslisten kommer til å oppleves enda mer verdifull straks vi kan offentliggjøre detaljer om pris og øvrige egenskaper for vår SEAT Mii electric.   

Mii electric er en liten fireseters kompaktbil som kan lades til 80 prosent på rundt én time. Den elektriske motoren får en effekt på 83 hk (61 kW), og dreiemomentet på 212 Nm er tilgjengelig umiddelbart. Bilens litium-ion batteri er på 36,8 kWh. I sum snakker vi altså om en morsom og praktisk elbil.

Forhåndsbestill Mii electric
Les mer om Mii electric

SEAT el-Born: MEB-plattformen med design fra Barcelona 

2020 blir et elektrisk år for SEAT. Rett etter Mii electric følger designflaggskipet SEAT el-Born. Den kommer også i 2020, bygget på Volkswagen-konsernets ettertraktede elbil-plattform MEB. Her indikeres en rekkevidde på inntil 420 kilometer etter WLTP-standarden, kombinert med god innvendig plass.

SEAT el-Born: elbilen med lengst rekkevidde

Trykk her om du ønsker å bli kontaktet av oss for mer informasjon SEAT el-Born

SEAT el-Born er den første helelektriske bilen fra SEAT basert på Volkswagen-konsernets modulære elektriske plattform. Konseptbilen er oppkalt etter et av de mest ikoniske nabolagene i Barcelona – det har også vært inspirasjonen for designerne og ingeniørene hos SEAT, som har designet en dynamisk bil med avansert elektrisk teknologi.

Elbil med autonome funksjoner og tallrike førerassistentsystemer

SEAT el-born får autonome funksjoner og tallrike førerassistentsystemer.
Med en effekt på opptil 204 hk (150 kW), nås 100 km/t etter 7,5 sekunder, og bilen er så dynamisk som du forventer av en SEAT. Legg til muligheten til å lade batteriet fra 0 til 80 prosent på 47 minutter (støtter 100 kW DC hurtiglading), så ser du at SEATs el-Born blir en attraktiv elbil for mange.

Bilen er designet og utviklet i Barcelona, og skal bygges på den tyske Zwickau-fabrikken. SEAT blir det andre merket i Volkswagen-konsernet som lanserer en helelektrisk bil basert på MEB-plattformen.

Med MEB-plattformen som utgangspunkt, med alt hva det innebærer av rekkevidde og kjøreegenskaper, har SEAT tilført egen teknologi og sitt DNA fra Barcelona for dynamisk, morsom og effektiv el-mobilitet. Servicetilbudet og solid kundeoppfølging får du gjennom Møller-apparatet som forvalter SEAT i det norske markedet. Designet fra Barcelona sørger for at du står ut på veien om du velger SEAT el-Born

Den produksjonsklare utgaven av SEAT el-Born er på vei, og konseptbilen avbildet her gir en veldig god pekepinn på hva du har i vente.  

Trykk her om du ønsker å bli kontaktet av oss for mer informasjon SEAT el-Born

el-Born er den ultimate oversettingen av vårt emosjonelle SEAT-designspråk over i den nye verden av elektriske biler. Designteamet vårt har tatt utfordringen med å lage vår første elektriske bil attraktiv på største alvor. Jeg mener at å kjøre elektriske biler må være spennende og morsomt, sier Alejandro Mesonero-Romanos, designsjef hos SEAT.