SEAT el-Born

el-Born

Dette blir den første helelektriske bilen fra SEAT basert på Volkswagengruppens modulære elektriske plattform (MEB). Du kan holde deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden. 

Konseptbilen er oppkalt etter et av de mest ikoniske nabolagene i Barcelona – det har også vært inspirasjonen for designerne og ingeniørene, som har designet en sporty bil med den mest avanserte elektriske teknologien. Elbilen SEAT el-Born er designet og utviklet i Barcelona, og vil bli bygget i den tyske Zwickau-fabrikken. 

Rekkevidde og batterikapasitet

Elbilen har en energitett batteripakke og en rekkevidde på opptil 420 km etter WLTP-standard. el-Born vil kunne lade batteriet fra 0 til 80% på kun 47 minutter (støtter 100 kW DC hurtiglading). 

Teknologi 

SEAT el-Born blir utstyrt med det ypperste innen ny teknologi, og vil blant annet kunne utstyres med nivå 2 av autonom kjøring (selvkjøring) som innebærer delvis selvkjøring ved at du som fører kan ta foten av pedalen og hendene av rattet gjennom et system for førerstøtte. I tillegg er konseptbilen utstyrt med intelligente parkeringsassistenter,  varmepumpe for å redusere elbilens behov for å bruke elektrisk effekt til oppvarming og flust av sikkerhetsinnovasjoner.