Familiebiler for små og store familier

Nordmenn etterspør familiebiler

Etter hvert som familien vokser, øker behovet for mer plass og bedre fremkommelighet. Uansett hvor stor eller liten familien er, finnes det en familiebil for alle og enhver enten det er bybil, elbilstasjonsvogn eller SUV.

Bybilen for den lille familien

En smidig og kompakt bybil fungerer godt som familiebil for den nyetablerte familien. SEAT Leon er en praktisk og urban familiebil med plass til både passasjerer og bagasje, og akkurat som de større bilmodellene tilbyr bybilen høy sikkerhet med den nyeste teknologien. Denne familiebilen er spesielt lettkjørt og sikrer god fremkommelighet i byer og trange gater.

Ønsker du et elektrisk alternativ kan el-bilen SEAT Mii electric også fungere godt for en liten familie.

Familiebilen med god plass

Stasjonsvognen er for mange et naturlig valg når det kommer til familiebil. Det er kanskje ikke så rart når den karakteristiske lange formen legger til rette for god plass til passasjerer, og spesielt bagasje. Med 1470 liter lagringsplass er det rom for alle typer utflukter. I tillegg tilbyr stasjonsvognene våre festesystemet ISOFIX, kollisjonsputer og solgardiner bak. Slik sørger denne familiebilen for en trygg og behagelig tur for hele familien.

Familiebilen med 7 seter

Trenger du en familiebil med ekstra stort bagasjerom og enda flere seter? Da er SUV kanskje noe for deg.

En av fordelene med SUV som familiebil, er at setene kan tilpasses etter familiens behov. I tillegg til at det er god plass foran andre seterad, som er perfekt for bakovervendte barneseter, er våre SUVer utstyrt med festesystemet ISOFIX. SUVene er de største familiebilene vi tilbyr, med opptil 1755 liter bagasjeplass – perfekt for storfamilien.

Hvilken familiebil skal jeg velge?

Når du velger familiebil kan det være lurt å prøvekjøre bilen, og gjerne med hele familien. På den måten kan du sikre at bilen innfrir kravene deres til plass og oppbevaring, så vel som kjøreegenskaper og komfort for sjåføren. Bestill prøvekjøring hos oss i dag, eller ta kontakt med et av våre showrom for mer informasjon.

Familiebil tilpasset familiens økonomi

Uansett hvilken bil du velger fra SEAT kan du også velge finansieringsalternativet som passer familiens økonomi best, enten det er leasing, egenfinansiering eller lån. Ta gjerne kontakt for en prat om hvilket alternativ som passer dere best.