SEAT Stasjonsvogn

Trenger du en romslig, driftssikker og økonomisk familiebil? Det er særlig en biltype som handler mest om plass, og det er stasjonsvognene.

Stasjonsvogn- praktisk med god plass

Nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for stasjonsvogner.

Nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for stasjonsvogner. Dette er en bil for deg som vil ha med både mange passasjerer og mye utstyr. Vi er gjerne aktive både på sommer- og vintertid, og setter derfor stor pris på fleksibiliteten et stort bagasjerom gir i hverdagen og på helgeturer. Ordet stasjonsvogn kommer fra det engelske begrepet Station Wagon og stasjonsvognene kjennetegnes ved å ha et større lasterom enn for eksempel en sedan eller kombi, fordi taket har full høyde fra kupeen og bakover. De fleste stasjonsvogner har også bakseter som kan felles ned slik at bagasjerommets volum økes enda mer, og det blir enklere å frakte store og lange objekter, som ski, barnevogner, sykler eller møbler.

Stasjonsvogn for deg og familien

En stasjonsvogn fra SEAT er en trygg familiebil du kan stole på, fullspekket med innovativ teknologi, førerassistenter, spreke motorer og praktiske løsninger i hverdagen. 

Det er også mange praktiske løsninger i stasjonsvognene som gjør hverdagen enda enklere for deg og familien, både med festesystemet ISOFIX for barneseter og enkel oppbevaring av småting. I tillegg har bilen et nett som skiller bagasjerom fra resten av kupeen og sikrer at alt ligger på riktig sted til enhver tid, enten du har med en hund eller mye bagasje. Hvis du trenger enda mer oppbevaringsplass kan du velge transportløsninger som gjør stasjonsvognen din enda mer romslig innvendig og gir ekstra kapasitet utvendig.

Vi i SEAT tilbyr billån med fleksible finansieringstilbud gjennom vår samarbeidspartner SEAT Financial Services, og gunstig bilforsikring med flere fordeler. 

Bli bedre kjent med vår stasjonsvogner SEAT Leon Sportourer ST , et romsligere alternativ ; SUV, et alternativ for den mindre familien: bybil  eller våre helelektriske elbiler.

Ta kontakt med en av våre selgere for en uforpliktende prat dersom du har noen spørsmål vedrørende våre stasjonsvogner.  

SEAT Leon- stasjonsvognen for hele familien

...godt å vite at du har et 1470 liters bagasjerom i bilen

SEAT Leon stasjonsvogn er den perfekte familiebilen med stor plass, tilhengerfeste, adaptiv cruise control og parkeringsassistenter som gjør parkeringen enda enklere. Denne stasjonsvognen gir deg rom til alt du trenger, både barn og utstyr. Når du har et aktivt liv er det godt å vite at du har et 1470 liters bagasjerom i bilen. Med innovativ teknologi blir store og små utfordringer en lek. I denne stasjonsvognen blir kjøreturen både komfortable og praktisk, både med et smart navigasjonssystem, trådløs mobillader og assistentsystemer, både for parkering og sikkerhet. 

Har du spørsmål eller vil vite mer?
Dersom du har spørsmål vedrørende vår stasjonsvogn  Leon Sportourer ST, kan du ta kontakt med en av våre selgere eller vår kundeservice