SUV
SUV fra SEAT

SUV betyr Sport Utility Vehicle, og denne biltypen har vært populær her til lands siden år 2000 da de første kompakte modellene kom på markedet. Siden den gang har populariteten bare økt, og de siste årene har SUV blitt et svært populært bilvalg. Her kan du lese mer om våre SUVer, Ateca, Arona og Tarraco. 

SUV -en sporty bil for byen og fjellet

Nordmenn elsker SUV!

Nordmenn rett og slett elsker SUV! Det er kanskje ikke så rart: Dette er en høybygd bil med høy bakkeklaring og terrengegenskaper, som er perfekt på norsk vinterføre og kjøring utenfor allfarvei. Mange setter stor pris på SUV-ens unike fremkommelighet på ulikt underlag. Den høye bakkeklaringen sikrer også at du får bedre oversikt når du kjører på veien.

Storfamiliens SUV

Sammenlignet med en stasjonsvogn eller familiebil er en SUV noe kortere og mindre innvendig. Likevel er SUV-en som skapt for å få plass til det du trenger av passasjerer og bagasje. Bilene har altså høy bakkeklaring og sitteposisjon, samtidig som de prøver å ivareta personbilens kjøreegenskaper. SUV er en perfekt bil både for familier som trenger god plass utover det en familiebil kan tilby, og aktive mennesker som vil komme seg fram overalt. 

Mindre familie? Da kan våre romslige og urbane bybiler, eller helelektriske elbiler passe deg og din families behov. 

Vi i SEAT tilbyr billån med fleksible finansieringstilbud gjennom vår samarbeidspartner SEAT Financial Services, og gunstig bilforsikring med flere fordeler. 

Bli bedre kjent med våre SUV-er SEAT Arona, SEAT Ateca og SEAT Tarraco ved å bestille prøvekjøring nær deg, eller ved leasing.

Ta kontakt med våre rådgivere dersom du har spørsmål. 

SEAT Ateca - SUVen som har alt

SEAT Ateca er en praktisk SUV som dekker alle dine behov, og gir deg en super kjøreopplevelse. Ateca har allerede tatt Europa med storm, og gir deg kvalitet og komfort i hver eneste detalj, blant annet med firehjulstrekk, elektriske sportsseter, adaptiv cruise control, køkjøringsassistent, BEATsAudioTM lydsystem, panoramasoltak og vinterpakke.

SUVeren kjøreglede
Ateca tilbys med 4Drive Technology slik at bilen blir fire ganger sterkere, du får betydelig bedre veigrep og økt sikkerhet. 4Drive-teknologien har et permanent og integrert 4x4-trekksystem som reagerer umiddelbart, uansett kjøreforhold. Denne SUV-en er fullspekket med imponerende bilteknologi med trådløs lader, parkeringsvarmer og nøkkelfri åpning av dører og bagasjerom.

Ateca er klar for eventyr – uansett hvor du skal kjøre!

Les mer om Ateca

SEAT Arona - liten og sporty SUV

SEAT Arona er en sporty kompakt-SUV som passer både for hverdagskjøring i byen og hytteturer på fjellet. Med SEAT Arona får du en liten og likevel romslig SUV med et stilrent interiør, som er fullspekket med moderne og enkle løsninger. Selv om dette er en liten SUV får du plass til hele familien og bagasjen som trengs for helgeturer på hytta. Bagasjerommet rommer 400 liter.

Denne snertne SUV-en er også fullspekket av teknologi som forenkler hverdagen,  med adaptiv cruise control, parkeringskamera og nøkkelsensorer til dører og tenning. 

Les mer om Arona

SEAT Tarraco ­­– SUV-en med stort bagasjerom

Vår helt nye SEAT Tarraco er en sporty SUV med god plass til hele familien, uten at det går på bekostning av kjøreegenskaper. Med 4Drive firehjulstrekk får du mest mulig utbytte av den store SUV-en, og en komfortabel reise enten det er til fjells eller off-road.

SUV med mulighet for 5- og 7-seter

Designet med fokus på plass og komfort, kan SUV-en lett tilpasses etter behov, og med 7-seteren kan du få opptil 1.755 l bagasjeplass dersom du legger ned seteradene bak. Tarraco er SUV-en med størst bagasjerom i sin klasse.

Taracco kombinerer det beste fra alle verdener – gode kjøreegenskaper, praktiske løsninger og det nyeste av moderne teknologi, sammen med et progressivt, moderne design. Teknologien baner vei for en sømløs kjøreopplevelse med oppgradert 8" touchskjerm som gir tilgang på apper direkte på skjermen, adaptiv cruise control og trådløs ladning. 

Les mer om Taracco.

Se SUV-ene i våre showroom

Uansett hvilken SUV du velger, inkluderer prisen alltid frakt/levering i hele Norge, metallic lakk og komplette vinterhjul med lettmetallfelg.
Bestill din nye SUV enkelt i nettbutikken, eller kontakt en av våre rådgivere for en samtale om hvilken SUV som passer deg!