SEAT Tarraco
SUV med 5 eller 7 seter

Vår store SUV, SEAT Tarraco er designet med fokus på plass og komfort.

Tarraco kan leveres 190hk og har bl.a. firehjulstrekk, automatgir, elektrisk innfellbart tilhengerfeste og parkeringsvarmer som standard. 

Stilig og praktisk design

Eksteriør

SUV-en SEAT Tarraco er designet for de som ikke er redde for å utfordre. Den spreke grillen er distinkt og moderne kromlinjer. LED front- og baklyktene har et distinkt SEAT-design, og gjør deg godt synlig i trafikkbildet. 

Seter og bagasjerom

SUV-en SEAT Tarraco kan bestilles med 5 eller 7 seter. Med opp til 7-seter har SEAT Tarraco plass til storfamilien. Rad 2 kan flyttes både frem og tilbake, og rad nr 3 kan legges flatt. Passasjersetet kan også legges sammen for å få mest mulig plass til bagasje. Tarraco kan du lett tilpasse slik at den passer dine behov der og da.
 
Når du bruker Tarraco som en 7-seter, og slår ned 3. seterad har du 700 l bagasjeplass, legger du tillegg ned 2. seterad har du hele 1.775 l til disposisjon. Velger du derimot 5-seter har du 760 l som standard, eller hele 1.920 l om du slår ned baksetene. 

5-seter

7-seter

Opp til 1920 l bagasjeromsplass

Teknologi

Med en oppgradert 8" touchskjerm og muligheten til å koble opp smarttelefonen via Full Link har du alt du trenger når du er på farten i en Tarraco. Via Apple Car PlayTM eller Anroid AutoTM kan du enkelt koble opp smarttelefonen med bilen og få tilgang på apper direkte på fargeskjermen.