SEAT bilforsikring

Bilforsikring til din SEAT

SEAT Forsikring er vår beste forsikring for deg med SEAT – det gir deg mange fordeler og et tryggere bilhold. Vi har forhandlet frem gode forsikringsavtaler for deg gjennom våre samarbeidspartnere. SEAT Forsikring blir tilpasset din bilmodell, og vi kan garantere at det er spesialutdannede fagpersoner ved et av våre SEAT-autoriserte verksteder som vil utføre reparasjonene på din bil, enten det er snakk om en stor eller liten skade. På våre autoriserte verksteder benytter vi selvfølgelig også kun originale deler tilpasset din SEAT bilmodell, og vi benytter det spesialverktøyet som måtte kreves. Dette sikrer at bilen din holder den samme gode standarden selv etter en skade.

Fordeler med SEAT Forsikring:

  • SEAT Forsikring med superdekning inkludert i én måned
  • Våre forsikringsrådgivere hjelper deg med å velge rett forsikring
  • Startbonus på 50% og maks 10% nedrykk i bonus ved skade
  • Kun bruk av SEAT-autoriserte verksteder og originale bildeler
  • Gunstig forsikring uten plutselig prishopp

Våre bilforsikringsprodukter:

SEAT Forsikring– den enkleste måten å forsikre din SEAT på

Du slipper å velge forsikringsselskap når du kjøper en SEAT. Alle nye biler fra SEAT får vår beste forsikring inkludert i én måned – helt uten forpliktelser. Når du henter bilen din kan du derfor kjøre trygt hjem med SEAT Forsikring levert. Kort tid etter at du henter bilen din vil en av våre rådgivere ringe deg for å sørge for at du er riktig forsikret. Dersom du ønsker et annet forsikringsselskap etter den inkluderte måneden er det selvsagt helt i orden.

Ønsker du å prøvekjøre en av våre biler først, kan du bestille prøvekjøring nær deg her. 

Spørsmål om bilforsikring?

Har du flere spørsmål om bilforsikring? Ta kontakt med våre rådgivere eller chat med oss, chatten finner du nederst i høyre hjørne.