Ønsker du å selge bilen din?
Vi samarbeider med Nettbil

Vi i SEAT samarbeider med Nettbil.no for å hjelpe deg med å selge bilen din. Nettbil er en digital markedsplass mellom privatpersoner og bilforhandlere som gjør det enkelt, trygt og raskt å selge bil - til riktig pris. 

Trygt og enkelt bilsalg

  • Registrer bilen din i skjemaet nedenfor for å få et uforpliktende prisvurdering 
  • Avtal tid hos NAF eller Viking slik at de kan gjennomføre en uavhengig vurdering av bilens tilstand. Her blir bilen testet og fotografert, så er den klar for budrunde.
  • Følg budrundenhvor over 1000 bilforhandlere kan by på bilen din.
  • Ved aksept av høyeste bud vil Nettbil ta hånd om papirarbeidet og pengene vil komme inn på din konto innen 2 - 5 arbeidsdager. Du vil også slippe potensielt reklamasjonsansvar i etterkant av salget.

For deg som selger bil er tjenesten kostnadsfri. Det vil si at du aldri betaler noen ting til Nettbil ut av egen lomme. Forhandleren som kjøper bilen din betaler et gebyr til Nettbil for å kjøpe bilen. Dette gebyret dekker Nettbils kostnader ved test, bilder og annonsering, samt administrasjon, ansvar etter salg og innhenting av tilbud. Gebyret er fra kr 5 000 til kr 12 000 avhengig av bilens verdi.

Behagelig bilsalg, vi henter bilen hos deg

Vi vet at salg av bil kan være en stressende prosess, men vi i SEAT og Nettbil ønsker å gjøre opplevelsen enda mer behagelig for deg som selger. Derfor kan vi kostnadsfritt hente bilen og kjøre den til nærmeste NAF/Viking-senter for å gjennomføre tilstandsrapport og fotografering. Nettbil vil da beholde bilen frem til budrunden er avsluttet.

Tilbudet gjelder i første omgang i følgende byer:

  • Oslo
  • Bergen
  • Trondheim
  • Stavanger

Tilbudet gjelder kun de som bestiller en SEAT i forbindelse med salg av sin bruktbil. 

Få et uforpliktende prisestimat fra Nettbil

Det har aldri vært enklere å selge bil. Lever bilen, så fikser Nettbil resten.
Vennligst tast inn registreringsnummeret på bilen
Please enter the mileage of the car
Vennligst oppgi ditt navn
Vennligst oppgi ditt telefonnummer
Vennligst oppgi din e-post
Godta personvernvilkår

Du kan levere bilen i hele landet

Nettbil samarbeider med følgende testsentre