Finn din beste familiebil med firehjulstrekk

Behovet for plass, komfort og trygghet øker gjerne i takt med størrelsen på familieflokken. Det kan være mange krav som skal imøtekommes når du er på jakt etter den beste bilen for deg og din familie. 

Firehjulstrekk er et must for mange nordmenn. Drift på alle fire hjul gir bedre fremkommelighet på normale veier med glatt is, løs eller fast snø og dårlige grusveier vel som i terreng. 

4Drive-teknologien som skaper den beste familiebilen med firehjulstrekk

Med 4Drive firehjulstrekk fra SEAT kjører du og din familie sikrere på norske veier med et permanent og integrert 4x4-trekksystem med 5 generasjon Haldex-kobling med rask reaksjonsevne uansett kjøreforhold. Dette er kvaliteter som er høyt ønsket på dagens familiebiler

Vi har flere alternativer for deg som er på jakt etter den beste familiebilen med firehjulstrekk. Begge SUVene Ateca og Tarraco er utstyrt med firehjulstrekk som standard.

SUV -  beste familiebil med firehjulstrekk

Nordmenn elsker SUV! Og når den kommer med firehjulstrekk, god plass og stilig design er det vel ikke så rart at vi lander her når vi skal kjøpe en familiebil. SEAT Ateca har det beste fra to verdener, både kvalitet og komfort. I tillegg tilbyr SUVen Ateca moderne teknologi som er med på å gjøre kjøreturen enda mer behagelig.

 Les mer om SEAT Ateca her eller bestill prøvekjøring!

 

Beste familiebil med firehjulstrekk med 7 seter

Trenger du og din familie ekstra stor plass, er kanskje en SUV med 7 seter et alternativ. SEAT Tarraco er en SUV som tilbys med både 5 og 7 seter og er utstyrt med stilig og praktisk design. Med firehjulstrekk, dynamisk chassiskontroll (DCC) og parkeringsvarmer med fjernkontroll, er SEAT Tarraco et meget godt alternativ på din jakt etter den beste familiebil med firehjulstrekk. Tarraco er også bilen med størst bagasjeplass i sin klasse, noe som er høyt ønsket blant norske familier.

Høres dette ut som bilen for deg og din familie? Bestill prøvekjøring idag! 

Hvilken familiebil med firehjulstrekk er den beste for deg?

Er du fremdeles usikker på hvilken familiebil som passer deg og din familie aller best? Trenger du kanskje ikke firehjulstrekk på familiebilen din? For mange hører familie og stasjonsvogn sammen og kanskje ikke uten grunn. Stasjonsvognen Leon har en rekke praktiske egenskaper og fungerer som en fullkommen familiebil uten firehjulstrekk. Ellers er SEAT Arona en sporty SUV som har plass til både barn, kjæledyr og venner. 

Les også: Elbil som familiebil 

Hvis du vil ha hjelp med valg av familiebil enten det er med eller uten firehjulstrekk, ta gjerne kontakt med et av våre showroom for mer informasjon om de ulike bilmodellene eller en prat!
Uavhengig av hvilken bil du velger fra SEAT, hjelper vi deg også gjerne å valg av passende finansieringsalternativ. Enten det er leasing, egenfinansiering eller billån

Snakk med en selger

SUVen med størst bagasjerom

SEAT Tarracos romslige plass egner seg godt til en stor familie

Bli kjent med SEAT Tarraco