Bildrømmen gikk i oppfyllelse
Feiret SEAT sitt comeback i Norge med ny bil.

Paulina er 34 år og bor på Nesodden med mann, barn og katt. Hennes nye Ibiza blir familiens sjette SEAT. Her kan du lese mer om hennes erfaringer med SEAT og hvorfor hun valgte å kjøpe seg en ny SEAT Ibiza. Paulina har lenge vært oppgitt over den ensidige utviklingen i bilmarkedet.

- Jeg er en person som liker å skille meg ut og bli lagt merke til. Jeg ser at stadig flere kjører de samme bilene, og at det er mye mindre variasjon på veien enn tidligere. Personlig synes jeg det er kjedelig å kjøre en bil som «alle andre har».

Drømmen kom i oppfyllelse

Paulina har alltid vært glad i SEAT, men var likevel villig til å prøve noe nytt – kompromisset ble en gammel kjenning i ny drakt.

- Jeg har kjørt SEAT i 17 år, men har aldri hatt en modell som Ibiza, så det var definitivt mye spenning knyttet til dette bilkjøpet. Det viktigste for meg ved valg av bil er at den er fleksibel og fungerer godt både i hverdagen og på lengre turer, og ikke minst at det er en trygg og komfortabel bil for både meg og barna mine. Derfor appellerte Ibiza til meg, ettersom den er kompakt i størrelsen og fikk fem stjerner i NCAP-testen.

Det var likevel ikke kun det praktiske ved bilen som fristet.

- Jeg valgte utstyrsversjonen FR+, som blant annet har sportsseter i skinn og et imponerende musikkannlegg. Bilen er utrolig lett å manøvrere, har godt grep på veien og en kraftig motor som gjør at den kjører som en drøm selv i de svingete og bratte områdene hvor vi bor.

Artikkelen fortsetter under bildene.

God plass og ny teknologi
- Jeg er også opptatt av at bilen skal være romslig, både med tanke på bagasjeplass og bevegelsesfrihet i kupeen – jeg hater å kjøre biler som gir deg følelsen av å sitte i en trang sardinboks. Akkurat dét overrasket meg nok mest med Ibiza, at en bil som tar såpass liten plass på veien, samtidig kan være så romslig på innsiden. Mannen min er 1,90 høy og har god plass både foran og bak, og bagasjerommet er det største jeg har sett i biler av det formatet.

- I tillegg er Ibiza stappfull med ny teknologi som er oversiktlig og lett å bruke. Mange av dagens biler har så mange ulike knapper og funksjoner at du stadig må lete deg frem. I min nye Ibiza har jeg alt jeg trenger av skjermer og funksjonalitet, uten at det er overveldende – det er tvert imot utrolig intuitivt og harmonisk.

Alle snur seg etter bilen

Med en bil som SEAT Ibiza, må man tørre å være midtpunkt, ifølge Paulina.
 
- Utseendet er og forblir viktig, og Ibiza er rett og slett utrolig pen å se på. Den har moderne linjer, men samtidig et tøft preg, og det er utvilsomt en bil som blir lagt merke til på veien. Jeg har fått mange komplimenter og spørsmål om bilen min, og den er ofte en naturlig samtalestarter. Jeg har fargen Desire Red, og synes det er fascinerende hvordan fargen endrer seg etter vær- og lysforhold. Fra en glødende rød i sola, til en glitrende dyprød i regnet - bilen min tar seg alltid godt ut. Jeg kaller henne Senorita, og jeg og mannen min spøker med at det er dama til hans Leon, ler Paulina.

Er du interessert i å vite mer om SEAT Ibiza, kan du lese mer og bestille din bil her.