Tenk smart, spar penger
Kjøp ny SEAT i vår nettbutikk

Nordmenn handler stadig mer på nett, fordi vi vet at det betyr lavere kostnader, enklere prosesser og større frihet til å ta valg fra vår egen stue. Dette mener vi i SEAT at også bør gjelde når det kommer til kjøp av bil.

- Vår ambisjon er å gjøre veien til ny bil kortere og mindre komplisert, forteller Ole Kristian Ågotnes,  Direktør i SEAT. - Våre kunder berømmer friheten det gir å kunne gjøre bilkjøpet i fred i ro, - når de vil og hvor de vil. Med en nettbutikk som er åpen 24/7, har kundene mulighet til å kjøpe bil på egne premisser, samtidig har man muligheten til å møte våre eksperter – enten i våre showrooms (i Oslo, Bergen eller Trondheim), via chat eller på telefon tlf: 24033570, fortsetter Ågotnes.

Prosessen er enkel. Du velger modell og utstyrspakke, som kan være grunnpakke, sportspakke eller full pakke. Deretter kan du velge motor og lakkfarge, og eventuelt legge til tilbehør dersom du ønsker det. Alle modellene kan enten leases eller kjøpes, og selve kontrakten signeres enkelt med BankID etter at det er gjort en rask kredittsjekk. Og vips, så er du eieren av en ny SEAT.

- I tillegg har vi latt vår produktekspert sette sammen utstyrspakker til hver modell, slik at du som kjøper slipper å ta stilling til alle detaljer, forteller Ågotnes. – Alle utstyrspakkene er tilpasset det norske markedet, og har gitt oss muligheten til å sette faste, lave priser. På den måten slipper du som kunde å måtte sammenligne prisene mellom ulike forhandlere. Hos oss er alt inkludert, og det tilkommer ingen skjulte kostnader på frakt, levering, vinterhjul, serviceavtale eller annet, fortsetter Ågotnes.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Våre biler  kan prøvekjøres på ulike måter. Vi er fysisk tilstede i Oslo, Bergen og Trondheim. Befinner du deg i Oslo, kan du også prøvekjøre en av våre 220 biler som er plassert rundt om i byen via bildelingsappen Hyre. Bestill prøvekjøring her

Vi har også 20 dedikerte verksteder plassert over hele landet. Les mer om vårt servicetilbud og se oversikt over våre verksteder.

Bli bedre kjent med våre bilmodeller her:
Elbil: Mii electric | el-Born
Bybil: Ibiza | Leon 
Stasjonsvogner: Leon Stasjonsvogn 
SUVer: Arona | Ateca | Tarraco