Drømmer du om en rød bil?

Da er du ikke alene. I en undersøkelse gjort av Kantar Sifo, kommer det frem at rød bil ligger på femteplass blant nordmenn når det kommer til ønsket bil-farge. Folk som kjører rød bil ses gjerne på som impulsive, morsomme og lekne. Også liker de kanskje litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen. 

Farge er viktig for mange bilister og det er vel ingenting som er bedre enn å lyse opp med en knallrød bil.

Rød bil for den lekne bilist

Selv om blå og røde biler ligger høyt oppe på listen over ønskede bil-farger, er ofte nordmenn konservative i forhold til valg av farge på bil. Sorte og grå biler har ligget øverst på listene i lang tid og er for mange et trygt og klassisk valg. 

Selv om nordmenn ofte er konservative ved valg av farge på bil, ser vi at nordmenn etter hvert ønsker mer farge på bilene sine, og at det er en økende etterspørsel etter røde biler, og at det appellerer til de aller fleste. Med en rød bil er du både synlig og leken i trafikken.

Hvilken rød bil skal jeg velge?

Vi har flere alternativer for deg som ønsker å gjøre hverdagen litt mer fargerik og leken med en rød bil. Enten du ønsker deg en familiebil, bybil, SUV, elbil eller stasjonsvogn, så hjelper vi deg med å finne den røde bilen som passer best for deg og din livssituasjon. Du får både Ibiza, Ateca, Mii electric og Arona i fargen rød. Arona kombinert med sort tak. 

Ta gjerne turen innom et av våre showroom for mer informasjon eller en titt. Har du kanskje allerede funnet din røde favoritt? Bestill prøvekjøring i dag!

Er ikke rød bil noe for deg?

I tillegg til røde biler har vi et bredt fargekart på de aller fleste bilmodellene og er opptatt av at du som kunde skal finne den perfekte fargen for din nye bil. SUVen Arona har så godt som ingen grenser når det kommer til fargekombinasjoner. Her kan du velge blant blå bil,  en haug av spreke fargetoner, eller gå for det mer klassiske.