Elektrisk bil for den moderne bilist

Mer enn 900 biler ble vist frem på bilutstillingen i Geneve i Mars i 2019. Ingen tidligere år har så mange vært utstyrt med en ledning. I takt med EU-kravet om lavere utslipp er elektriske biler i vinden som aldri før, og i følge Opplysningsrådet For Veitrafikken (OFV), er nesten halvparten av norske nybilkjøp elektriske i 2019 og det spås at det vil bli desto flere i årene fremover. SEAT er med på den elektriske utviklingen og kommer med to nye elbiler i løpet av året 2020. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev nederst i artikkelen for å følge med på utviklingen av de elektriske bilene fra SEAT. 

Fordelene med elektrisk bil 

Ved å velge en elektrisk bil er du både miljøbevisst og økonomisk. En elektrisk bil passer inn i de aller fleste livssituasjoner og er i dag med på å gjøre hverdagen enklere for veldig mange mennesker. 

Fordelene med å velge elektrisk bil er mange. Mindre forurensing, støy og energibruk er bare noen. Det er også viktig å få frem hvordan den elektriske bilen møter kundenes behov for mobilitet i hverdagen. Med elektrisk bil er det på bakgrunn av reduserte bompenger, gratis parkering og muligheten til å kjøre i kollektivfeltet, enklere for folk å komme seg fra A til B.

Elektrisk bil fra SEAT

SEAT ønsker å imøtekomme kravene for moderne kjøring i samspill med kundenes ønsker og behov når det kommer til valg av bil. Det er derfor viktig for oss å kunne tilby dagens bilister den elektriske bilen de ønsker seg. SEAT Mii electric er den perfekte bilen for deg som ønsker en liten, leken og praktisk elektrisk bybil som er enkel å håndtere i tette bygater. Les mer om Mii electric her
 

SEAT el-Born – elektrisk bil med lang rekkevidde

Lang rekkevidde er et krav for mange når de skal kjøpe en elektrisk bil. For deg som ønsker en større helelektrisk bil som oppretter maksimal rekkevidde, er det bare å glede seg til SEAT el.Born ruller på norske veier i løpet av det kommende året. 

Bli kjent med våre el-biler, og les mer om SEAT el-Born her eller hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev