Liten elbil for alle livsfaser


Å velge elektrisk bil er for mange både nytt og litt skremmende. Men i takt med teknologien blir det enklere å både eie og bruke elektrisk bil, og det kan derfor passe så godt som enhver bilist og livssituasjon. 

En enklere hverdag med liten elbil

En liten elbil kan gjøre hverdagen enklere for de aller fleste og dersom du ønsker å komme deg smidigere til og fra jobb eller har behov for en miljøvennlig bil nummer to, kan en liten elbil være noe for akkurat deg. 

Gratis parkering, mindre bompenger, ingen årsavgift og en stor dose med god samvittighet. Fordelene med å velge elektrisk bil er mange og sjansen for at du føler deg mer mobil i hverdagen med en liten elbil er stor. 
2020 er året for elektriske biler for SEAT og i løpet av det kommende året vil du trolig kunne se hele to nye elektriske bilmodeller fra SEAT; Mii electric og el- Born

SEAT Mii electric – vårt svar på en liten elbil


SEAT Mii electric er en liten elbil med 4-seter som er lett håndterlig i tette bystrøk. Med en rekkevidde på 260km etter WLTP-standarden og 80% oppladning på kun 1 time, er dette en liten elbil som fort blir din nye beste venn i hverdagen. 

Så, er du klar for en enklere hverdag med en liten elbil? Les mer om SEAT Mii electric og bilens fordeler og egenskaper her eller bestill den lille elbilen i dag.

Stor eller liten elbil?

Elbilen Mii electric er perfekt for deg som ønsker en liten elbil. Men, dersom du er på jakt etter en større elbil med lenger rekkevidde, vil SEAT el-Born kanskje være enda riktigere for deg. 
Med en rekkevidde på opptil 420km etter WLTP-standarden og muligheten til å lade batteriet fra 0 til 80% på 47 minutter, vil denne helelektriske bilen fra SEAT trolig bidra til å endre mange syn på elektriske biler. 

Kontakt oss gjerne.