På jakt etter en SUV familiebil?

Sport Utility Vehicles eller SUV om du vil, er for mange kategorisert som et terreng-kjøretøy både når det kommer til utseende og utstyr. I dag er allikevel den moderniserte SUVen å se hyppig i bystrøk vel som på landeveien og mange ender også på en SUV når de skal bestemme seg for dagens familiebil. De nyere SUVene kategoriseres nemlig som både trygge, romslige og stilfulle. I tillegg egner SUVen seg ypperlig til fjells og ved ujevne kjøreforhold, noe nordmenn ofte setter i fokus. 

SUVen som familiebil

Plass, komfort og kanskje best på sikkerhet. Er det rart nordmenn ønsker seg en SUV familiebil? SUVen er en av de mest tilpasningsdyktige bilene, og fremstår derfor stødig, trygg, og godt egnet til hele familien i bilen. 

SUVene Tarraco og Ateca er godt egnet som familiebil. Begge bilene er utstyrt med firehjulstrekk, romslig plass, og godt design. Bestill prøvekjøring av SEAT Ateca eller SEAT Taracco i dag.

SEAT Taracco – største SUV familiebil

SUVen Tarraco tilpasser vi etter størrelsen på din familie og gir deg muligheten til å velge mellom 5 og 7 seter. I tillegg til romslighet, komfort og sportslig design, har Tarraco det meste du trenger av teknologi og ekstrautstyr for å gjøre kjøreturen desto bedre for deg og familien. Elektrisk sensorstyrt bakluke, trådløs lading og touchskjerm for å nevne noe. I tillegg kommer Taracco med 4Drive firehjulstrekk som bidrar til at du har en familiebil som passer alle kjøreforhold.  Les mer om SUVen Tarraco her eller bestill prøvekjøring.

SUV familiebil eller en helt annen bil?

Utover våre SUVer, er stasjonsvognen også godt egnet som familiebil. SEAT Leon fungerer også ypperlig som familiebil og kan leses mer om her. Kom ellers gjerne innom et av våre showroom for en prat om hvilken annen bil som kan passe deg og din familie aller best. 

Hvordan du ønsker å finansiere din nye familiebil, enten det er en SUV, stasjonsvogn eller elbil, bestemmer du helt selv. Gjennom SEAT Financial Service kan du velge om du vil gå til anskaffelse av din nye bil gjennom egenfinansiering, leasing eller billån

Sportslig SUV

Lease en SUV