Større kjøreglede med blå bil?      

Nordmenn har vært konservative i fargevalget på bil lenge og for mange er det fremdeles svart, grått og hvitt som gjelder. Men bilprodusentene har samtidig åpnet opp et gigantisk fargevalg på dagens bil-modeller på bakgrunn av at kundene begynner å velge litt sprekere farger enn før. Vi tilbyr i dag flere enn 68 forskjellige fargekombinasjoner til SUVen Arona. Her kan du også velge kontrastfarge på taket om du er ekstra leken. Les mer om SUVen Arona her, eller bestill prøvekjøring i dag!


Blå bil som fjerde mest ettertraktede blant nordmenn


Blått er rått på bil! Ja, vi ønsker oss altså mer farger på bilene enn tidligere og i følge en undersøkelse gjort av Kantar Sifo i år, havner blå bil på fjerdeplass blant mest ettertraktede bil-farger hos nordmenn. Med stor etterspørsel etter blå biler, får du naturligvis de fleste av våre bilmodeller i blå. Bybilen Ibiza, SUVene Ateca og Tarraco, og elbilen Mii electric kommer alle som blå biler. 

Kom gjerne innom et av våre showroom for en nærmere titt på våre bilmodeller, enten du er på jakt etter en blå bil, rød bil, eller en helt annen farge. 

Blå bil for den glade bilist

For noen kan fargen på bilen faktisk være viktigere enn motorstørrelse og ekstrautstyr. Kanskje ikke så rart med tanke på at du skal leve med synet av fargen hver dag og kanskje i mange år. 
Det hevdes at fargen på bilen reflekterer personligheten til bilens eier og hvem vil vel assosieres med sort- og gråtoner? Da har vi mer lyst til å cruise rundt i Oslos gater med en smilende blå bil som får folk langs veien til å snu seg. 

SEAT sine blå biler

Du har sett den kuleste blå bilen og nå ønsker du deg også en blå bil. Ikke så rart. Vi har et bredt fargespekter du kan velge mellom når du skal kjøpe din drømmebil. Enten du ønsker å være på den sikre siden og gå for de mer nøytrale fargene, sort, grå, hvit, eller om du følger den nye trenden og lar deg friste av de sprekere fargene. 

SUVen Ateca er bilen som eksisterer i flest fargekombinasjoner, men de fleste bilene våre designer vi i din favoritt-farge, enten det er blå, rød eller en helt annen farge. 

Ta kontakt med en av våre rådgivere for mer informasjon om våre biler og hvilke farger de kommer i, eller ta turen innom et av våre showroom for en uformell prat.