Racerfører Atle Guldbrandsen tester Arona

Vi sendte racerfører Atle Guldbrandsen til Seefeld i Alpene for å prøvekjøre vår kompakt-SUV, SEAT Arona. Her kan du lese hans vurdering av bilen.

SEAT Arona hører til det stadig voksende bilsegmentet kompakt-SUV, og har vært en suksess i våre naboland .

SEAT Arona er en sporty SUV som er tilpasset en norsk livsstil. Høy bakkeklaring og behagelig sittestilling gir deg perfekt oversikt over vei og miljø. Modellen er romslig og sterk, og har plass til det meste.

- Det er overraskende god plass innvendig, forteller Gulbrandsen. – Med et bagasjerom på 400 liter er det mer enn nok for små familier.

Modellen vant den anerkjente utmerkelsen Red Dot Award for sitt design i 2018, og har et karakteristisk utseende. - Både interiøret og kjøreegenskapene heller mot det sportslige, og sånn har SEAT alltid vært, forteller Gulbrandsen. Aluminiumfelgene signaliserer styrke, letthet og smidighet på én og samme tid, og alle  SEATs modeller leveres med komplette piggfrie vinterhjul med premium dekk og originale felger uten tillegg i prisen.

Se Atle Guldbrandsen kjøre Arona

SEAT Arona er utstyrt med LED-lys i både hoved- og baklyktene, som bedrer sikten uansett kjøreforhold. Videre har du tilgang på en rekke sikkerhets- og førerassistentsystemer, som tretthetsvarsler, Adaptive Cruise Control, ryggekamera med parkeringssensorer, blindsonevarsler, kollisjonsputer, nødbremsassistent og bakkestarthjelp. Ingen overraskelse at SEAT Arona derfor fikk toppscore i sikkerhetstesten Euro NCAP 2017, med fem av fem stjerner. Les mer om SEAT Arona her.

- SEAT Arona får du kun med én-liters motor og DSG automatisk girkasse, forteller Gulbrandsen. – Det er fordi det er det som fungerer best på denne bilen, enkelt og greit. Om du er i Barcelona, her i Seefeld eller hjemme i Norge.

Vil du vite mer om SEAT Arona?