Mobilitetsløsninger
Bildeling gjort litt enklere

Vi i SEAT ønsker vi at du skal få mest mulig ut av ditt liv, derfor jobber vi hver dag med å utvikle gode mobilitetstjenester for deg som kunde. 

Vi har derfor inngått et samarbeid med bildelingstjenesten HYRE, slik at våre biler kan leveres med mobilitetspakke. 

Mobilitetsløsninger via Hyre er foreløpig kun tilgjengelig i Oslo.

Mobilitet

Mobilitet handler om evnen til å forflytte seg. For SEAT betyr dette å skape, oppsøke og videreutvikle effektive løsninger som gjør verden mer tilgjengelig for oss alle.

Det handler om å finne den modellen som utfyller dine behov, eller å kunne dele bilen med dine nærmeste. For å tilby deg de beste tjenestene innen mobilitet samarbeider vi med bildelingstjenesten, HYRE. Les mer om HYRE her

Nøkkelen har du på mobilen. Reisen starter nå. 

Med SEAT Share kan du enkelt dele bilen med andre

Alle SEAT-biler, SUV, stasjonsvogn, bybil, familiebil og elbil, kan utstyres med en mobilitetspakke som gjør at du enkelt kan dele bilen med familiemedlemmer, venner og andre. Med en Hyre-boks installert i bilen kan du trygt og enkelt åpne, lukke og starte bilen ved å bruke smarttelefonen. Du kan når som helst dele din digitale nøkkel slik at andre kan benytte bilen i perioder. Trygt og enkelt.

Tjen penger på din SEAT 

Dersom du ønsker å tjene noen ekstra kroner kan du også gjøre din bil tilgjengelig via bildelingstjenesten Hyre. Da vil personer i ditt område kunne leie bilen innenfor en gitt tidsramme som du selv definerer. Pengene går til deg - det er jo din bil. Du kan enkelt sette bilen tilgjengelig i ønsket periode, så sørger appen for resten. Den som leier kan booke, åpne, starte, lukke og betale for bilen via appen, så slipper du å bruke tiden din på overlevering og innføring av bilen.

Du får full oversikt over alle kostnader; Hyre-appen beregner automatisk  bompasseringer, kjørte kilometer og drivstofforbruk, slik at dette dekkes av leietaker ved endt leie. Trygt og lettvint for begge parter. 

Digital nøkkel
Med Hyre er det enklere å leie ut bilen. Den digitale nøkkelen gjør at du slipper å møte leietaker, hele prosessen skjer via Hyre-appen. 
Du er forsikret
Kaskoforsikring gjennom If Skadeforsikring for inntil kr 1 million gir bekymringsfri uteleie uten bonustap eller egenandel for deg som utleier. 
Kostnadsoversikt
Bompasseringer, kjørte kilometer og drivstoff blir automatisk beregnet av Hyre-boksen og man får full oversikt i Hyre-appen.