Offensiv på bilmessen i Geneve

SEAT kickstarter sin e-mobilitetsoffensiv på bilmessen i Geneve. Merket presenterer sin visjon for elektrisk teknologi gjennom blant annet en urban to-seter og en ny elbil. Begge er alternativer som passer perfekt for dagens mobilitetsbehov.

For første gang presenterer SEAT to konseptbiler på bilmessen i Geneve. el-Born er merkets første 100% elektriske bil, bygget på Volkswagengruppens MEB plattform, og CUPRA Formentor, en plug-in hybrid CUV, den første bilen utviklet under det frittstående CUPRA-merkenavnet. I tillegg viser SEAT også frem SEAT Minimò, en fremtidsrettet bykjøretøy som vil revolusjonere urban mikromobilitet. 

SEAT har utstyrt alle konseptene med hyperconnectivity-teknologi som blant annet; stemmestyrt infotainmentsystemer, som selskapet har utviklet og som skal gjøre SEAT til et foregangsselskap innen denne teknologien. Elektrifisering, connectivity og mikromobilitet, sammen med rekordsalg og sterke finansielle resultater, er blant pillarene som skal forme SEAT i fremtiden.

Under pressekonferansen sa resident for SEAT, Luca de Meo, etter tre års sammenhengende vekst og en historisk salgsrekord i 2018, er vi på plass i Geneve for å vise frem tre sterke nyheter og meldingen om at dette selskapet aldri har vært like konkurransedyktig som det er akkurat nå, og det vil bare vokse seg sterkere.

SEAT har slått både finansielle og salgsrekorder de siste årene, jobber med stadig ekspandering og etablerer seg som et av raskest voksende bilmerkene i Europa. 2018 gikk inn i historiebøkene med tidenes høyeste salgstall (517 600 biler, +10,5%) og 2019 har startet sterkt med tosifret vekst i årets to første måneder (88 900, +12,8%).

Pressekontakt:
Morten Moum, Kommunikasjonssjef SEAT
Tlf: +47 924 35 159
E-post: [email protected]