SEAT og Primavera Sound

  • SEAT er strategisk partner til Primavera Sound for tredje år på rad
  • SEAT Village Stage tilfører 13 nye hiphop-artister til programmet
  • SEAT Stage viser artister som Miley Cyrus, Solange, Interpol, Carly Rae Jepsen og James Blake
  • Bilprodusenten bidrar med mobilitet for de besøkende, både ved festivalen og i byen.
  • Finn venner mye lettere med den nye SEAT Lost&Sound-appen

Primavera Sound en av de store musikkfestivalene på den internasjonale scenen. I år er det forventet mer enn 220 000 besøkende. Med dette engasjementet knytter den spanske bilprodusenten seg til Barcelonas ungdommelige og urbane spirit, og til lidenskap for musikk og internasjonale talent.

– Primavera Sound er en av verdens viktigste festivaler, med røtter i Barcelona. At vi deltar enda ett år, viser vårt engasjement for urbane talent, og styrker vår tilknytning og forpliktelser til musikken og storbyen. Ved vår deltakelse på årets festival, vil vi ta festivaldeltakernes opplevelse til et nytt nivå ved å vise fram store musikktalent, og ved å hjelpe de besøkende med å komme seg til og fra festivalen, men også hjelpe dem inne på festivalområdet, sier Susanne Franz, SEATs globale markedsdirektør.

SEAT Lost&Sound-app

Musikkfestivaler er hektiske, og det er lett å miste kontakten med vennene sine. For å hindre dette, har bilprodusenten utviklet «SEAT Lost&Sound», en essensiell app for festivalgåere. Mobilappen gjør det mulig å finne venner med argumented reality. For å finne noen, åpner du bare appen, og skanner området med kameralinsen. Det ikonet du selv har valgt dukker opp på skjermen når du sveiper forbi der vennen din befinner seg. 

År etter år viser SEAT sitt engasjement for musikk og gatekunst gjennom partnerskap med verdensledende internasjonale festivaler. Bilprodusenten fra Barcelona samarbeider også med de urbane festivalene Lollapalooza i Paris og Berlin, og Wirelsess Germany i Frankfurt am Main. Dette er ideelle steder å kombinere lidenskap for musikk og gatekunst med SEATs ungdommelige og optimistiske spirit.