SEAT passerer konkurrentene

Med et enkelt grep sørger SEAT for at Mii electric slår konkurrentene på rekkevidde. Med SEATs elektriske sparkesykkel får de 200 første kundene med forhåndsbestilling 25 km ekstra rekkevidde med når de kjøper bilen.

Fra og med i dag kan du reservere SEAT Mii electric for kun 990 kroner.

– Når vi i SEAT slenger inn ekstra rekkevidde på kjøpet, er det fordi vi har en litt annen tilnærming til mobilitet enn det konkurrentene våre har. Dessuten blir det jo et reellt konkurransefortrinn i møte med andre elbiler i samme segment, sier Ole Kristian Ågotnes, Direktør for SEAT Norge i Harald A. Møller AS.

På mandag hadde SEATs første elbil, Mii electric, verdenspremiere på SEAT on Tour i Oslo. Nå kan kunder forhåndsbestille den urbane og praktiske elbilen. De 200 første, får også den elektriske sparkesykkelen SEAT eXS med når de kjøper bilen.

Mii electric er en liten, men praktisk fireseters elbil med inntil 260 km rekkevidde. Legger du til den elektriske sparkesykkelens rekkevidde, får du en total elektrisk rekkevidde på inntil 285 km – og tar med det innersvingen på konkurrentene i det samme segment. Reservasjonsbeløpet på 990 kroner er også blant markedets absolutt laveste.

– Det var viktig for oss at reservasjonsbeløpet står i forhold til prisen på bilen. Nå har vi ikke offentliggjort prisen ennå, men reservasjonbeløpet er jo en indikasjon på at prisen blir ekstremt konkurransedyktig. Jeg garanterer mye morsom mobilitet og rekkevidde for pengene, sier Ågotnes.

De som forhåndsbestiller Mii electric nå, kan bli blant de aller første som får bilen når utleveringene starter rett over nyttår i 2020.