Velkommen til SEAT

Fremtiden innen transport handler om å gjøre ditt liv enklere

SEAT - bilmerket fra Barcelona

SEAT er det eneste selskapet som designer, utvikler og produserer biler i Spania. Vi er en del av Volkswagen-gruppen, og har hovedkontor og fabrikk i Martorell (Barcelona). 80% av bilene vi produserer blir eksportert fra Spania og vi er tilstede i over 80 land og på alle 5 kontinenter. I 2018 solgte SEAT 517.600 biler på verdensbasis. Det er 10,5% mer enn i 2017 (468.400 biler). Resultatet utgjør det største salgsvolumet i SEATs 68 år lange historie.

Fabrikken er Volkswagen-gruppens 3. største i Europa 

SEATs bilfabrikk i Martorell feiret 25-års jubileum i 2018 og har i løpet av disse årene produsert over 10 millioner biler.

Fabrikken har 8.000 ansatte, 2.000 roboter og det produseres 2.400 biler daglig, noe som utgjør ca 1 bil hvert 30. sekund. SEAT var den første fabrikken Volkswagen-gruppen til å ta i bruk MQB A0-plattformen. Pr nå produseres Ibiza, Leon, Arona og Audi A1 på SEAT-fabrikken i Martorell.

SEAT Norge                     

I Norge importeres SEAT av Harald A. Møller, Norges største bilimportør, som også importerer Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. 

SEAT i Norge skiller seg fra SEAT i resten av verden. Vi har nemlig åpnet SEATs første nettbutikk. Hos oss finner du ikke en bilkonfigurator, men ferdigspekkede biler - proppfulle av utstyr som er inkludert i bilprisen. Vi har også inkludert metallic lakk, frakt og levering og vinterhjul, så du slipper å tenke på ekstrakostnader utover bilprisen. Vi har valgt å gjøre bilsalg på en ny måte, fordi fremtidens bilhold handler om å gjøre livet enklere. Det skal være enkelt, raskt og effektivt - akkurat slik du forventer det. 

Selv om vi selger biler via internett, så har vi ikke undervurdert viktigheten av prøvekjøring, leasing og muligheten til å snakke med en bilekspert. Derfor har vi showrooms med SEAT-eksperter og muligheter for prøvekjøring i Oslo og Bergen.  Bestill prøvekjøring her. Vi har også sertifisert 20 verksteder slik at du trygt og enkelt kan gjennomføre service og reparasjoner på et merkeverksted. 

Vi tilbyr vi følgende modeller:

SUV: Arona | Ateca | Tarraco

Bybil: Ibiza | Leon

Plug-in Stasjonsvogn: Leon Sportstourer

Elbil: El-born | Mii Electric 

Her finner du oss

Vi har 2 showrooms hvor du kan prøvekjøre og snakke med våre selgere om bil og finansieringsmuligheter, samt få hjelp til å kjøpe en bil om ønskelig. Hvis du er, eller vurderer å bli en SEAT-eier, så er det kjekt å vite at vi har sertifisert 21 VW-verksteder som kan hjelpe deg med spørsmål og gjennomføre service etc på din bil. 

  • Lokasjoner
  • Kart