Service på din SEAT
22 dedikerte verksteder hjelper deg gjerne.

Vi bryr oss om våre kunder og vil gjerne hjelpe deg dersom problemer skulle oppstå.
Våre 22 servicepunkter gir deg den beste servicen og hjelper deg alltid med ditt bilhold. Hos din nærmeste SEAT-serviceforhandler får du garantert en hyggelig og profesjonell service hver eneste gang.

Når du leverer inn bilen din vil du få hjelp av erfarne og sertifiserte bilmekanikere som kjenner bilen din best, enten du trenger EU-kontroll, service eller reparasjon.

SEAT er til å stole på, og det gjelder ikke bare ved selve bilkjøpet.

Vi gir deg og din SUV, stasjonsvogn, bybil, familiebil, eller elbil den beste servicen og hjelper deg alltid med ditt bilhold. Hos din nærmeste SEAT-serviceforhandler får du garantert en hyggelig og profesjonell service hver eneste gang.

Bilservice for din SEAT


SEAT-serviceforhandleren tar best vare på din SEAT når du trenger bilservice og vedlikehold, enten bilen har behov for EU-kontroll, oljeskift eller må fornye deler som vindusviskere eller registerreim. Du får også god hjelp hvis det kommer en steinsprutskade på bilen som du ønsker å få fjernet raskt og effektivt. Skal du bytte om til vinterdekk eller sommerdekk? Da kan du levere inn bilen for et dekkskifte.

Skadespesialister på SEAT

Hvis uhellet er ute og bilen din får mindre eller større skader, fortvil ikke! Våre SEAT-skadespesialister vil få bilen tilbake til perfekt stand igjen. Mekanikerne på skadeverkstedet er sertifiserte SEAT-skadespesialister, som tar godt vare på bilen din. Du er garantert at de som reparerer din SEAT alltid leverer kvalitet og en effektiv jobb til avtalt tid og pris, og det blir alltid brukt originale bildeler fra SEAT.

For å unngå ubehagelige overraskelser når du skal hente bilen, vil du hele tiden holdes informert om hva kostnadene blir underveis i reparasjonen.


SEAT CARE

Har du bestilt vår bilserviceavtale, SEAT CARE, er følgende tjenester inkludert i prisen. 

 • Skifte av motorolje
 • Skifte av girolje
 • Skifte av differensialolje
 • Skifte av luftfilter
 • Skifte av pollenfilter
 • Skifte av oljefilter
 • Kontroll av eventuelle lagrede feil i styreenheter
 • Kontroll av sikkerhetsrelaterte komponenter

Dersom du har spørsmål angående bilservice på din SUV, bybil, stasjonsvogn, familiebil eller elbil kan du ta kontakt med rådgiverene våre her. 

Her finner du oss.

 • Lokasjoner
 • Kart

5 års nybilgaranti

Det følger med flere gode garantier når du kjøper en ny SEAT. Du får nybilgaranti, som gjelder i 5 år eller kjørt 100 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Nybilgarantien gjelder for alle biler som er importert av MøllerGruppen. For at garantien skal være gjeldende må du til enhver tid utføre både service, vedlikehold og reparasjoner hos et sertifisert SEAT-verksted. Direkte slitasjedeler og justeringsarbeider er unntatt fra garantien.

Mobilitetsgaranti – 24 timer i døgnet

Når du følger SEATs anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du i tillegg en automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet!

Mobilitetsgarantien fornyes ved hver service forutsatt av den blir gjennomført av et sertifisert SEAT-verksted. Hvis ikke merkeverkstedet kan reparere bilen din umiddelbart dekkes gratis leiebil med fri kjørelengde i inntil 3 dager (med unntak av drivstoff og bompenger).

Vår mobilitetsgaranti er et samarbeid med Viking Redningstjeneste, som du kan nå på følgende måte: 

 • I Norge: tlf: 915 04 444
 • Fra utlandet: +47 915 04 444

Startavgift kr 0,45. Minuttakst kr 0,32 for oppringninger fra fasttelefon i Norge. 
Dette nummeret kan også brukesdersom du ikke har mobilitetsgaranti, men da vil bileier bli belastet for kostnadene for assistansen. 

Gjennom mobilitetsgarantien får du god beskyttelse og praktisk hjelp, Den er gratis for biler som følger serviceheftets intervaller og inneholder et stort utvalg tjenester, fra hjemtransport til lån av bil i utlandet (Vest-Europa, samt flere av de østeuropeiske landene). 

Hva dekkes av mobilitetsgarantien?

 • Overnatting på hotell: dersom det er hensiktsmessig å vente bilen, dekker mobilitetsgarantien overnatting på hotell for både fører og passasjerer i 1 døgn (kan ikke kombineres med erstatningsbil)
 • Starthjelp: både starthjelp og hjelp til skift av defekt hjul eller eventuell inntauing ved punktering
 • Gratis erstatningsbil: Dersom merkeverkstedet vårt ikke kan reparere din bil umiddelbart, dekkes erstatningsbil med fri kjørelengde i inntil 3 dager (med unntak av bom og drivstoff)

Hva dekkes ikke av mobilitetsgarantien?

 • Leiebil: dekkes ikke ved punktering
 • Selvforskyldte uhell: drivstoffmangel, feilfylling ekker utelåsing dekkes ikke. Det samme gjelder ved kollisjon, utforkjøring, drivstoffmangel på grunn av is eller voksdannelse i drivstoffsystemet eller driftsstans med bakgrunn i reparasjoner utført ved et ikke-merkeverksted. Kostnadene for reparasjon av feilen som er årsaken til driftsstansen, dekkes ikke av mobilitetsgarantien. Her foretas de samme vurderinger som ved et vanlig verkstedbesøk som ikke er forårsaket av uforutsett stopp.
 • Gjentatt starthjelp: dekkes ikke dersom ikke bilen har vært innom verksted for kontroll etter første starthjelp.


Lånebil når du trenger det

Vi er tilstede for deg når du trenger det mest. Hvis noe uforutsett skjer med din SEAT som hindrer deg i å kjøre videre, tilbys du en lånebil via vår Mobilitetsgaranti. Samtidig vil våre SEAT-spesialister jobbe iherdig med å få bilen din tilbake på veien så raskt som mulig.

 

Når må bilen på EU-kontroll?

Alle biler i Norge må jevnlig på EU-kontroll, som er en lovpålagt sjekk av bilen for å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier har du ansvar for at bilen din blir godkjent innen kontrollfristen.

Etter at en personbil er førstegangsregistrert skal den EU-kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret, og deretter annet hvert år. Biler med tillatt totalvekt over 3500 kg skal kontrolleres første gang i det andre kalenderåret etter førstegangsregistrering, og deretter årlig.
Hos Statens Vegvesen kan du sjekke når din SEAT skal på EU-kontroll neste gang.

Bestill EU-kontroll i god tid

Det er smart å bestille tid for EU-kontroll i god tid før kontrollfristen slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan rettes opp før fristen går ut. Du kan ta EU-kontrollen hos ditt nærmeste SEAT-verksted, som vil utføre kontrollen etter myndighetenes retningslinjer. Dette er en omfattende kontroll med rundt 150 punkter på bilen. NB: Prisen på EU-kontroll kan variere fra verksted til verksted. Du kan sjekke når det er tid for EU-kontroll på din bil hos Statens Vegvesen

Her er en sjekkliste du kan gå gjennom før EU-kontrollen:

 • Vognkortet er tilgjengelig
 • Refleksvest og varseltrekant ligger i bilen
 • Lyspærer virker og har ingen skader
 • Vindusvisker pusser rent og fungerer i alle trinn
 • Hornet fungerer
 • Sidespeil er hele og har ingen sprekker
 • Alle sikkerhetsbelter fungerer
 • Alle hjulbolter er på plass
 • Speedometeret fungerer som det skal
 • Bilen er ren og ryddig