Kjøp din nye bil på nett

Du kjøper sykler, mat, klær og TV-er på Internett, så hvorfor ikke bil? Bilbransjen er i endring, og SEAT skal lede an i utviklingen. 

seat.no markerer startskuddet for fremtidens måte å kjøpe bil på. Men vi har ikke bare tatt en fysisk butikk og flyttet den på nettet. Vi har gjort det enkelt, forståelig og trygt å kjøpe bil på nett.
 

Bestill din nye SEAT på nett.

På så lite som fem klikk kan du ha bestilt din nye SEAT. Dette kan du gjøre fordi vi har gjort de vanskelige valgene enkle. Nå slipper du å ta stilling til alle detaljer. Alle våre biler er rigget med utstyrspakker som inkluderer alt du måtte ønske. De er så klart tilpasset det norske markedet, og gjør det enkelt for deg å ferdes på norske veier hele året. 

Vi tilbyr vi følgende modeller for kjøp eller leasing via seat.no:
SUV: Arona | Ateca | Tarraco
Bybiler: Ibiza | Leon
Stasjonsvogn: Leon Sportourer ST 

Alt er inkludert.

For vi er alltid åpne, også om pris.

Når man kjøper bil kommer det som regel en rekke kostbare tilvalg som kan koste deg titusenvis. Men når du kjøper bil på seat.no er en pris en pris. Ingen skjulte ekstrakostnader, ingen lureri - alt er inkludert. Og når vi sier alt så mener vi alt. 

Ønsker du å prøve en SEAT?

Det kan være lett å tenke at prøvekjøring blir vanskelig når vi ikke har tradisjonelle bilforhandlere. Derfor har vi showrooms både i Oslo og Trondheim, der du kan du ta og føle på bilene. Bestill prøvekjøring her.

Det er selvsagt alltid enkelt å komme i kontakt med en av våre selgere. I tillegg kan du få hjelp av vår kundeservice via chatten vår nederst i høyre hjørne. 

Det er ikke bare-bare å være først ut med noe. Derfor fokuserer vi hver eneste dag på hvordan vi kan gjøre fremtidens måte å kjøpe, bruke og eie bil på enklere. For deg. For er det ikke enkelt, så er det ikke SEAT. 

Service og nybilgaranti på SEAT

Dersom du velger å kjøpe eller lease en av våre biler, så tar vi selvsagt godt vare på deg underveis. Bilene våre leveres med 5 års nybilgaranti og vi har 20 servicepunkter som gir deg den beste servicen og hjelper deg. Hos din nærmeste SEAT-serviceforhandler får du garantert en hyggelig og profesjonell service hver eneste gang.

Når du leverer inn bilen din vil du få hjelp av erfarne og sertifiserte bilmekanikere som kjenner bilen din best, enten du trenger EU-kontroll, service eller reparasjon. Les mer her